Over Daniëla 2017-08-22T21:29:35+00:00
strategisch businesscoach almere

Strategisch Businesscoach Daniëla Tesselaar

Mijn motto: Wees zelf de persoon die je graag zou willen ontmoeten

Behalve alleenstaande moeder, ben ik ook dochter, zus en vriendin. Ik vind het belangrijk om in deze relaties de persoon te zijn die ik zelf graag zou willen kennen. Dat houdt me bezig: wie wil ik zijn? Ik doe mijn best om te leven naar mijn waarden. Leren en groeien en het beste halen uit wat je hebt meegekregen. Ik hoef niet volmaakt te zijn, dat eis ik ook niet van anderen, maar ik wil wel trots op mezelf zijn.

Als ondernemer droom ik groot. Ik zou graag een enorme community creëren van alleenstaande moeder-entrepreneurs uit heel Nederland. Die elkaar helpen bij zakelijke- en persoonlijke groei. Samen zijn we sterk. We hoeven het niet alleen te doen.

Wie is de ConversieAcademie.com

Mijn missie is om zoveel mogelijk alleenstaande moeders te helpen om een winstgevende onderneming op te zetten of uit te breiden. Zodat zij

  • niet meer financieel afhankelijk zijn van ex-partners of uitkeringen,
  • zakelijke- en privétijd zelf kunnen indelen,
  • doen wat ze leuk vinden en waar ze hun talenten bij kunnen gebruiken,
  • super trots zijn op wie ze zijn en wat ze hebben bereikt en
  • ontspannen kunnen genieten van het leven samen met hun kinderen.

Er gebeurt iets dynamisch wanneer vrouwen elkaar steunen. Wanneer we onze maskers afzetten, geen toneelstukjes meer spelen en er echt zíjn voor elkaar. Wanneer we stoppen met doen alsof alles perfect is en we elkaar de mooie en minder mooie kanten van onszelf en ons werk laten zien, wat er opvallend hetzelfde uitziet. Als we praten over onze angsten, onze missers, onze inzinkingen, en nog belangrijker, onze doorbraken, onze oplossingen en alles wat we bereiken.

Er is geen reden om kennis, informatie of inzichten achter te houden. Wijsheid is er om te delen. Dus laten we delen wat we hebben geleerd en elkaar beter maken. Laten we onze dromen waarmaken en worden wie we altijd al hadden moeten zijn.

Jij en ik zijn beiden mensen met verlangens, dromen en idealen. We hebben maar één leven en daar kunnen we het beste van maken. Het maakt niet uit wat je verleden is, de toekomst is in je eigen handen. De eerste stap naar je ideale leven is de realisatie dat jij het voor het zeggen hebt. Ik doe wat er in mijn vermogen ligt om je te helpen je ondernemersdroom waar te maken. Dat is mijn belofte aan jou.

Mijn favoriete klanten zijn open, moedig, leergierig, eerlijk, daadkrachtig en onafhankelijk. Ze realiseren zich dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor het resultaat. Ik werk met dezelfde waarden. Op deze manier werken we optimaal samen om een succes van jouw traject te maken.

Mijn Vaardigheden

BOODSCHAP EN MERK CREATIE 99%
NICHE KEUZE 97%
VERDIENMODELLEN 99%
WEBSITES 98%
MARKETING 99%

Mijn tevreden klanten

Pin It on Pinterest