Over Daniëla 2018-10-21T17:41:09+00:00

Strategisch Businesscoach Daniëla Tesselaar

Mijn motto: Je leven is van jou. Maak er wat moois van!

Ik ben zelf opgegroeid in een onveilige omgeving. Ik begrijp iedereen die zichzelf afvraagt ‘mag ik er zijn? Ben ik genoeg?’

Als ik daar iets van heb geleerd, dan is dat dat je zelf bepaald hoe je leven eruit ziet. De meeste dingen die je terughouden, spelen zich af in je hoofd en niet in de ‘echte wereld’. Dat betekent niet dat ik niet weet hoe de demonen in je hoofd je soms de baas kunnen zijn.

Mijn talent is om potentie in mensen te zien, die zij soms zelf niet zien, en deze eruit te halen. Bijna alle vrouwen die ik ontmoet, zijn onzeker over wie ze zijn en wat ze kunnen. Ze nemen vaak genoegen met minder, omdat ze vaak geen risico’s willen nemen. Vaak is de angst voor falen, voor veroordeling, voor alleen zijn, maar ook voor succes, de oorzaak. Het is mijn wens dat elke vrouw/moeder/ondernemer boven zichzelf uitstijgt, als mens en als ondernemer. En ik doe alles wat er binnen mijn vermogen ligt om daar een bijdrage aan te leveren.

Als ondernemer droom ik groot. Ik zou graag een enorme community creëren van alleenstaande moeder-entrepreneurs, die elkaar helpen bij zakelijke- en persoonlijke groei. Samen zijn we sterker. We hoeven het niet alleen te doen.

De ConversieAcademie

Mijn missie is om zoveel mogelijk alleenstaande moeders te helpen om een winstgevende onderneming op te zetten of uit te breiden. Zodat zij

  • niet meer financieel afhankelijk zijn van ex-partners of uitkeringen,
  • zakelijke- en privétijd zelf kunnen indelen,
  • doen wat ze leuk vinden en waar ze hun talenten bij kunnen gebruiken,
  • super trots zijn op wie ze zijn en wat ze hebben bereikt en
  • ontspannen kunnen genieten van het leven samen met hun kinderen.

Er gebeurt iets dynamisch wanneer vrouwen elkaar steunen. Wanneer we onze maskers afzetten, geen toneelstukjes meer spelen en er echt zíjn voor elkaar. Wanneer we stoppen met doen alsof alles perfect is en we elkaar de mooie en minder mooie kanten van onszelf en ons werk laten zien, wat er opvallend hetzelfde uitziet. Als we praten over onze angsten, onze missers, onze inzinkingen, en nog belangrijker, onze doorbraken, onze oplossingen en alles wat we bereiken.

Wijsheid is er om te delen. Dus laten we delen wat we hebben geleerd en elkaar beter maken. Laten we onze dromen waarmaken en worden wie we altijd al hadden moeten zijn.

Jij en ik zijn beiden mensen met verlangens, dromen en idealen. We hebben maar één leven en daar kunnen we het beste van maken. Het maakt niet uit wat je verleden is, de toekomst is in je eigen handen. De eerste stap naar je ideale leven is de realisatie dat jij het voor het zeggen hebt. Ik doe wat er in mijn vermogen ligt om je te helpen je ondernemersdroom waar te maken. Dat is mijn belofte aan jou.

Mijn favoriete klanten zijn open, moedig, leergierig, eerlijk, daadkrachtig en onafhankelijk. Ze realiseren zich dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor het resultaat. Ik werk met dezelfde waarden. Op deze manier werken we optimaal samen om een succes van jouw traject te maken.

Mijn Vaardigheden

BOODSCHAP EN MERK CREATIE 99%
NICHE KEUZE 97%
VERDIENMODELLEN 99%
WEBSITES 98%
MARKETING 99%

Mijn tevreden klanten

Pin It on Pinterest